FLYTTDAG IMORGON.

…eller snarare får vi tillträde till vår nya lägenhet. Vi är helt oförberedda. Vi har kvar den gamla lägenheten i två veckor så vi har liksom inte riktigt packat ordentligt än. Vi har plockat ner allt från väggarna, packat ner lite kläder vi aldrig använder och typ ett Nintendo 8 bitars. Det är allt gott folk. Tidernas minst organiserade flytt.

Idag gick vi till vårt nya hus (100 m bort)och spanade lite, Vilgot ville kolla på vår nya hiss och jag ville spionera på de som lämnar vår lägenhet.  Sagt och gjort åkte vi upp till tredje våningen och såg en stackars stressad tjej som höll på att flytta ut och städa för glatta livet, hon berättade att hon hade hur mycket som helst kvar att städa och packa. Jahapp, kanske inte det man vill höra som nästa hyresgäst. En bra grej dock! Tydligen är det vita väggar i den nya lägenheten (japp, vi var desperata och tog lägenheten utan att ha tittat på den, vi är inte så värst smarta), VITA väggar! Inga mer uringula, terracottafärgade mardrömsväggar! Ljust och fräscht!!!

Återkommer när vi sett vår gris i säcken imorgon. Kan bli hur som helst.

Vår planlösning som vi  älskar att hata. Det där lilla pentryt alltså. Men det är mycket ljus och ett stort sovrum, och området är det bästa i hela världen. Det ska bli spännande att se om hyresgästen lämnat lägenheten i ett okej skick( ser framför mig en fondvägg  med terracottafärgad medaljongtapet som hon glömde berätta om…) och att den är någorlunda fräsch, hoppas hoppas hoppas!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s