*gör high five till tonårs-Rebecca*

Woho! Dawsons Creek finns nu på Netflix! När jag var 13-14 drömde jag om att även jag skulle kunna se den här serien men eftersom vi inte hade 3:an (kommer ni ihåg den tiden det inte var självklart att man hade alla kanaler?) kunde jag inte se den. Jag gick ibland över till min granne över gatan som hade 3:an men hon ville ju aldrig titta på Dawsons…:(

Men nu, NU, 15 år senare ska äntligen min inre tonåring få sin önskan uppfylld. Nu kör vi, de tre första säsongerna ligger ute nu!

En annan supernostalgisk grej, Roswell finns även den på Netflix! Älskade den här serien när den gick på eftermiddagarna när man gick i nian, första året på gymnasiet? Kommer inte riktigt ihåg när men oj vad jag tyckte den var bra. Vågar dock inte se om den för man kanske blir grymt besviken när man ser om den…

Oj, glömde ju bort att både Katherine Heigl och Claire i ”Lost” var med här! Har även ett svagt minne av att jag tyckte att killen längst till höger var typ snyggast i världen…nu: not so much.

En reaktion på ”*gör high five till tonårs-Rebecca*

  1. Roswell är en sån där serie som jag älskade när den gick, jag menar tonåringar, high schoolish, ALIENS!, vad kan va bättre. Men den har jag nästan ändå glömt bort. Undrar om den håller än? Jag har börjat titta på första säsongen igen, men slutat av oklara skäl. Borde helt klart se om hela igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s