bra början på dagen.not.

Hissen har kapsejsat igen. Det är vid såna här tillfällen jag gråter blod över det faktum att vi bor i lägenhet på fjärde våningen och därmed är rätt beroende av den jäkla hissen. Speciellt också när trapporna är omöjliga att få ner en vagn för så hissen är rätt väsentlig om man vill lämna huset med ett barn i vagn. I alla fall var den ur funktion i morse så jag packade ner Elsie i ergobabyn och tog på Vilgot alla kläder och begav oss ner för alla trappor och det var rätt…svettigt om man säger så. Det var första gången jag tog med ergon utomhus så jag var lite osäker på vad hon skulle ha på sig för kläder vilket ledde till att hon var rejält påbyltad: svettigt för morsan. Sen det här med att leda en inte så trappvan 21 månaders busunge nerför fyra trappor: INTE SÅ KUL SOM DET LÅTER NEJ.

Så den lilla promenaden till förskolan som brukar ta kanske 2 minuter då vi bor granne med den tog cirka en halvtimme då Vilgot sen inte ville gå in på gården utan ville titta på en massa parkerade bilar. Försökte slappna av och insåg sen att vi har ju inte bråttom, om han vill titta på bilarna: go for it. Det brukar bli bättre än att man står och tjatar och mutar på honom att han ska komma.

Och nu, tillbaka i lägenheten och dricker min andra kopp kaffe, blir så jävla less på mänskligheten och ska se om hissen är i gång igen, hade ju en mammadejt idag på stan vilket ju nästan aldrig händer. Så himla trist att missa den pga av hissen från helvetet. Nej, torsdagen den 27 februari: du får banne mig vända rätt snart nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s