bitterljuvt.

Hemma igen då efter en spontantripp ner till Småland i helgen. Vi åkte ner efter Elsies 2-månaderskontroll i torsdags och kom tillbaka till sthlm igår lagom till hockeyfinalen. Först var jag lite tveksam om vi verkligen skulle åka ner i helgen, det är ju trots allt många timmar i bilen för att bara vara nere en helg men det gick faktiskt väldigt bra. Elsie sov hela vägen ner till Småland förutom ett litet amningsstopp i Gränna och Vilgot behövde lite bragokex, clementiner, sin mammas skönsång och ipaden för att inte gå under av rastlöshet.

Och hemma var allt bara bra. Vi bodde hemma hos mina föräldrar, träffade syster med barn så Vilgot fick leka loss med sina kusiner. Vi träffade lite kompisar och fick hälsa på den nyaste bebisen i kompisgänget och sen kom ju våren också! En himla fin helg med andra ord. Dock var det rätt jobbigt att åka hem igår. Elsie sov hela vägen och Vilgot somnade vid Linköping men både jag och M var rätt nedstämda. Vi längtar ju hem till Småland, vi vill ju bo nära våra föräldrar och vänner där nere. Det hade varit så skönt att bo kanske 30 min-en halvtimme från dem och inte 5 timmar som det är nu. Och grejen är att just nu kan vi inte göra något åt det. M har lite mindre än 2 år kvar av sin utbildning så det är bara att bita ihop och göra det bästa av tiden här uppe men ibland är det svårt att göra det. Ibland blir man bara lite smådeppig av det hela.

Men idag är det i alla fall vår här i Stockholm så jag ska packa ner Elsie i vagnen och gå ut i solskenet. Det brukar ju få en på lite bättre humör.

 

bild

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s