En snodd lista.

Hittade den här listan hos bästa Ida och eftersom min hjärna inte riktigt vaknat till än efter en natt av sömntortyr av en viss 11 dagars liten bebis kör vi på den!

En bild på dig som inte är så hemskt fördelaktig:

Ah, ljuva studenttiden på campus. Här är det Allkår och jag är väldigt pepp över att besöka faciliteterna. Detta är snart 6(!) år sen. Himmel, man börjar bli gammal.

En bild på dig som är mer fördelaktig:

Här är jag gravid med V och det är någon månad kvar innan han kom. Finaste våren vill jag minnas.

Vad har du gjort idag?

Vaknade vid åtta, hängde med V innan han skulle iväg till förskolan. Ammade, torkade upp kräks, ammade lite till, tittade lite på partiledardebatt, duschade, åt frukost, ammade och nu sitter jag här!

Och igår:

Igår så ammade jag, läste lite i den här boken, ammade ännu mer och peppade lite på min sambo som sitter hemma och skriver klart sin uppsats. Sen kom V hem och då lekte vi, sen ammade jag ännu mer, vi åt pannkakor och jag däckade vid åtta för att sen vara vaken nästan hela natten med magknips-Elsie.

Vad har du för framtidsplaner:

Köpa ett hus med en liten trädgård och gärna med en punschveranda (vet inte riktigt vad det innebär men det låter ju väldigt trevligt), gifta mig och ställa till med ett awesome bröllop, resa till Tokyo och New York, flytta tillbaka till Småland, jobba på nån byskola, skriva en bok, skaffa hund, springa ett maraton och vara allmänt lycklig.

En bild från i somras

Snälla kossor hemma hos svärföräldrarna. Detta är alltså utsikten från deras vardagsrum. Saknar sommaren nu.

Vilken är din senaste googling:

torsk spädbarn. Ni som inte har kids kanske undrar vad sambandet fisk-bebis är men det är en liten svampinfektion som ibland kan drabba små spädisar, är lite osäker på om Elsie kan ha det eller inte. Helt ofarligt men tungan blir liksom vit. Jaja, ska till BVC imorgon så får se då vad domen blir.

Vad står det i det senaste meddelandet du fick på Facebook:

Sambon skickade det här klippet till mig. Väldigt fint och bra.

Vad åt du till middag idag?

Har inte ätit middag än. Men har druckit hallonsmoothie till frukost och mumsat i mig massa Brago-kex jag hittade i skafferiet. Är hungrig fortfarande dock. Måste.äta.mat.

Vad köpte du senast:

Måste seriöst avinstallera Tradera-appen på mobilen för där inne sitter jag om dagarna när jag ammar och budar hem diverse barnkläder vi inte ens behöver! Senaste grejen jag köpte var en fleeceoverall (som kanske kommer behövas iofs) till lillskruttan och en vintermössa med en mops på till henne också. Inte lika nödvändig kanske.

Vad skulle du vilja lära dig:

Jag skulle vilja att min franska var fortfarande lika bra som den var när jag läste det i högstadiet och gymnasiet, skulle vilja lära mig hantera min kamera, spela piano, göra dumplings och baka de bästa lussebullarna.

Vilket var ditt bästa ämne i skolan:

Svenska, SO, Engelska och Franska. Var inte lika förtjust i matte och NO-ämnena.

Kan du åka skateboard?

Haha NEJ. Har iofs aldrig försökt heller men har varken suget eller det mått av odödlighetskänsla som behövs för det. Är inte så pepp på brutna leder.

Den bästa frukten är:

clementin!

Och den bästa grönsaken:

broccoli eller rivna morötter.

Den bästa osten:

Parmesanost, riven i mängder över pasta carbonara. Är väldigt förtjust i prästost och även ibland i gammal hederlig hushållsost. Äcklig ost dock: All mögelost.

Och den bästa gröten:

Tomtegröt! Så himla trist att säsongen är över nu. Känns inte lika gott längre att äta tomtegröt med kanel och lite socker till. Nu måste man ju vänta ett helt år till! 😦

Är du en bra sambo:

Nja, jag försöker i alla fall men jag tror det. Vi delar lika på det mesta av arbetet här hemma och nu efter förlossningen har jag blivit servad som bara den här hemma vilket har känts väldigt lyxigt. Men jag tror jag är en bra sambo, har i alla fall den bästa sambon här hemma.

Det grövsta brottet du har begått är:

Eh inget? Cyklat utan lyse kanske. Är en väldigt laglydig människa.

En bild på förra årets bästa dag:

En liten kille som precis lärt sig springa och en av höstens varmaste dagar.

Annonser

4 thoughts on “En snodd lista.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s