Lite streaming-tips.

God kväll!

Här kommer lite tips för er som har Netflix eller nån annan streamingtjänst och inte har en aning om vad ni ska titta på ikväll. Vi skaffade netflix för kanske två månader sen och jag tycker det är lite svårt att hitta bra grejer där, det finns för mycket saker att gallra igenom ju! Men här är i alla fall två tips på bra grejer:

The Fall

Jag tittar nästan aldrig på kriminalserier, har väl blivit bränd av för många dåliga Beck-filmer eller knasiga Morden i midsomer-avsnitt men den här serien på fem avsnitt var ruggigt bra. Mest för att bästa Gillian Anderson  (SCULLY!) är klockren som en tuff kommissarie som kommer till Belfast för att försöka hitta en seriemördare. Spännande, läskig och väldigt välspelat. Dessutom är det kul att se att snubben som spelar mördaren (ingen spoiler, detta får man veta direkt) är han som ska spela huvudrollen i förväntade kalkonen Fifty shades of grey, Här är han bra i alla fall.

Happy Go Lucky

Bästa filmen att se om man känner sig rätt nere eller är trött på mänskligheten i största allmänhet. En brittisk film om lågstadieläraren Poppy som kan mycket väl vara världens mest positiva och levnadsglada människa och hur detta krockar med ett samhälle där de flesta är rätt sura/bittra/ instängda. Jag hade lite problem med henne i början av filmen men sen bara kapitulerade jag och önskade att man själv var lite mer som Poppy ibland och bara tog livet med en rejäl klackspark.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s