pissigt.

Nehepp. Fick inte till något lägenhetsbyte. Ingen större lägenhet här inte, ingen fyra med tre fina sovrum och en balkong. Inget kök som inte är ett pentry och inget badrum som är så pass stort att man kan ha både tvättmaskin och badkar. Hejdå lilla lägenhetsdrömmen.

Vi är kvar här i vårt lilla plejs förmodligen de år som karlen ska plugga klart i Sthlm, i vår lilla lägenhet med det lilla lilla köket och vardagsrummet med fönster överallt så att det inte går att möblera (låter kanske fint med fönster överallt men ibland är det sjukt opraktiskt). Jaja. Får se det positiva i det ändå, vi har ju ändå:

  • förstahandskontrakt (I sthlm!!!)
  • relativt billig hyra (i sthlm!!!)
  • nära till t-banan och till skogen
  • nära till förskolan

Med andra ord, det kunde varit beydligt värre. Tråkigt ändå när man hade börjat inreda och planera den andra lägenheten i förväg och hade memorerat planlösningen på näthinnan. Nu blir det till att effektivisera utrymmet i vår lägenhet så det funkar att ha två kiddos+ två vuxna med möbler vi vägrar göra oss av med. Blir en fest ju!

Man kan väl drömma sig bort genom att surfa runt på Hemnet och Pinterest. På pinterest har jag skapat en board med bara fina hemdrömmar, kolla in där om ni vill drömma er bort lite.

Här skulle det ju liksom inte vara helt fel att slänga upp fötterna efter en hård dag på jobbet eller ha sagostund med kidsen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s